Rok | Pora roku |
1990r | Jesień |
Witam.
Od dziś jest otwarta rekrutacja na Moderatora, Moderatora globalnego, oraz Mistrza gry na nasze skromne forum.
Aby złożyć podanie na takowego wystarczy napisać w tym wątku wedle tego wzoru i wymagań:
Wymagania.
1. Wiek- Ukończone 13 lat. (Poniżej robimy wyjątki, ale z dłuższym i przykładnym stażem na forum)
2. Ortografia, oraz interpunkcja na wysokim poziomie. I proszę nie się nie tłumaczyć "Pisałem/łam na szybko!", to nie ma znaczenia, czy na szybko czy dłużej to pisaliście ważne, że to nie jest napisane zgodnie z zasadami ortografii i interpunkcji (nie mówimy tu o przypadku gdy zapomnimy jednego czy dwóch przecinków, bądź dodamy ich o dwa trzy za dużo, ale mówimy tu o przypadku kiedy, nie dodamy prawie wcale, albo kiedy nawalimy ich masę).
3. Znajomość regulaminu na wysokim poziomie
4. Brak ujemnej reputacji
Wzór podania:
Wiek-
Dlaczego ty? (minimum 3 zdania)-
Jaki czas byłbyś/byłabyś w stanie poświęcić na forum? -
Kontakt (Komunikatory: AQQ, GG, Skype, TeamSpeak 3, RaidCall)-
Czy chcesz moderować konkretne działy, czy global? (Max 3 os. na globala)*-
(* Nie dotyczy Mistrza Gry)
To na tyle z mojej strony.
Pozdro.
Podanko na Moderatora oraz jeżeli to możliwe na Mistrza Gry .
Wiek- 16
Dlaczego ty? (minimum 3 zdania)- Cóż.. Bylem dużo razy Mistrzem Gry/Moderatorem na forach PBF. Miałem też swoje fora. Bardzo bym pomógł w rozwoju tego forum, cóż co prawda dawno nie grałem i nie pomagałem w takim czymś więc pewnie będą na mnie jakieś minusy ale obiecuję, będę się dobrze sprawował i wchodził jak najczęściej na te forum, Obiecuję że nie narobię tutaj kłopotów, a nawet je usunę . Mogę też dobrze rozreklamować po znajomych ten PBF zwłaszcza że ostatnio znajomi nawet szukali jakiegoś fajnego PBF'a
.
Jaki czas byłbyś/byłabyś w stanie poświęcić na forum? - W te dni codziennie. Za jakiś miesiąc będę mógł mniej ale i tak przez wieczór/coś koło 17 jestem cały czas na Gadu Gadu i cały czas mogę być na forum .(Nie uznawajcie za Noł Lajfa.)
Kontakt (Komunikatory: AQQ, GG, Skype, TeamSpeak 3, RaidCall)- Mam Gadu Gadu i tyle ale to już Tiga ma do mnie numer .
Czy chcesz moderować konkretne działy, czy global? (Max 3 os. na globala)- Chcę być Moderatorem Globalnym.
// Akceptowane, ale na przyszłość prośba- ogranicz podkreślanie ~Tiga //
Ostatnio edytowany przez Tiga (10 2013 15:59)
Wiek-17
Jastem praktycznie połowę dnia(w nocy też), czasami może mnie niebyć (szkoła ). Piszę poprawnie, ładnie i składanie, poprawna intetpunkcja i ortografia. Mam też duża cierpliwość i mógłbym sprawdzać KP.
GG Ts3
Mogę objąć poszczególne działy.
Vinta
Po twojej kp, jestem miło zaskoczona, aczkolwiek mam takie pytanie. Masz już jakieś doświadczenie w moderowaniu jakichkolwiek for? Jeśli tak, to podaj mi do nich linki na GG
Podaj konkretne działy które chcesz moderować.
Modowałem już na 4,niestety wszystkie upadły (nie, nie z mojej winy). Na dwóch byłem modem(KP sprawy techniczne), a na reszcie MG. Na jednym siedziałem 3 lata, ale w pewnym momencie admin zapomniał opłacić witrynę.
Mógłbym objąć Kordon(jak na razie).